Toalete ecologice

Toaletele ecologice sunt confectionate din polietilena, un material dur cu densitate mare si sunt tratate special pentru a rezista la actiunea razelor ultraviolete.

Mai mult ...
image01

Vanzare toalete eco

Toalete ecologice de vanzare si inchiriere in Bucuresti si Ilfov

Mai mult ...
image01

Toalete eco

Vindem si Inchirem toalete

Mai mult ...
image01

Vanzare Toalete Eco Noi Armal

 Vindem toalete Eco Armal noi din stoc si la comanda Pret  2900 Lei + TVA

Toaleta portabilă Cube este cea mai importantă dintre produsele Armal. Este un pas înainte în industria portabilă de salubritate și este rezultatul anilor de experiență în fabricație. Cube oferă operatorii săi o utilizare maximă și un design care să arate arma lui Armal pentru detalii și pentru nevoile celor din businessul de închiriere toaletă portabilă.
 
Armal folosește cele mai rezistente materiale care au fost transformate folosind metode extrem de precise, combinate cu un proiect de inginerie. Obiectivele principale pentru toaletele Armal sunt ușurința de utilizare și siguranță. Toaleta portabilă Cube este prevăzută cu pisoar de perete, cârlig pentru haine și suport pentru hârtie igienică .
 
CUBE Portable Toilet, special conceput pentru șantierele de construcții și evenimente importante de mare afluență publică, are un design practic și elegant, în același timp.
 
Specificatii tehnice
Greutate goală76 Kg
Capacitatea rezervorului210 l.
Inaltimea scaunului51 cm
Dimensiuni interne (L / D / H) 100 x 100 x 212 cm
Dimensiuni externe (L / D / H) 106 x 106 x 233 cm
Material utilizat Polietilena de înaltă densitate de gradul 4. Tratamentul anti-UV
Număr de utilizări230