Toalete ecologice

Toaletele ecologice sunt confectionate din polietilena, un material dur cu densitate mare si sunt tratate special pentru a rezista la actiunea razelor ultraviolete.

Mai mult ...
image01

Vanzare toalete eco

Toalete ecologice de vanzare si inchiriere in Bucuresti si Ilfov

Mai mult ...
image01

Toalete eco

Vindem si Inchirem toalete

Mai mult ...
image01

Despre noi

 

 Inchirieri toalete eco , inchiriem toalete mobile in Bucuresti .

  contact@ecowc.ro

   0728522558

      EcoWc se adreseaza clientilor care doresc sa beneficieze de servicii profesionale, realizate de personal calificat cu o vasta experienta in domeniu.

 

      Societatea noastra pune mare accent pe nivelul de calitate existent in serviciile de inchirierea  toaletelor ecologice precum  si a gardurilor mobile.

 

        Serviciul de inchiriere atat al toaletelor ecologice, cat si al gardurilor mobile este destinat  evenimentelor culturale, sportive, parcurilor, strandurilor, mitingurilor, santierelor precum si altor evenimente unde exista aglomerari de persoane.

 

       Dorinta noastra este sa va oferim servicii ireprosabile prin intermediul carora veti putea solutiona una dintre principalele probleme care apar intotdeauna la organizarea oricarui eveniment, indiferent de natura acestuia.

 

        Inchirierea toaletelor eco sau a gardurilor mobile este cel mai simplu mod care va ajuta sa asigurati siguranta si confortul tuturor participantilor din cadrul evenimentelor.

 

Inchiriem toalete in Bucuresti , Judetul Ilfov .